Workshop / Clinic

Historie

Foto's en filmpjes

Aikido voor Bedrijven

UKEMI TRAINING

“Onze samenleving zit vol met vecht, bevries en vlucht gedrag. We denken vaak in "winnen of verliezen". Dit maakt de mens egocentrisch en/of angstig. In plaats daarvan kun je ook werken aan een "open en vrije" houding. Dat levert op de korte en/of lange termijn een soort vrijheid op!"

Het aanleren van fysiek technische handelingen is vaak meer een kwestie van veel tijd en geduld en daardoor niet zo geschikt voor korte trainingen. De Ukemi training gaat over een andere "mindset" die nieuwe inzichten geeft en veel nieuwe praktische toepassingen initieert.

Met deze methode kun je talloze obstakels aanpakken die vaak innovatie en verandering, goede open communicatie en onderlinge samenwerking in een bedrijf in de weg kunnen staan.

Voor meer informatie schrijf, bel of mail:

Alex van Alphen

Schoutenstraat 2

3601 BK Maarssen

tel: 06-51117573

info@ki-musubi.nl

 

Aikido "als therapie"

De meeste bewegingen binnen Aikido hebben een heilzame uitwerking op ons menselijk lichaam omdat het een kernwaarheid raakt die synchroon loopt met onze fysieke mogelijkheden. Dus: het lichaam helpen om weer gezond, gegrond en in balans te komen.

Door middel van de bewegingsleer kun je een hoger bewustzijnsniveau bereiken.

Het lichaam werkt door de oefeningen als een persoonlijke therapeut. Maak eens kennis met dit fenomeen: neem een gratis proefles!

Aikido voor de particulier

Het Ki-Musubi Aikido Instituut heeft een workshop ontwikkeld die gebasseerd is op de relatie die bestaat tussen de problemen in ons dagelijks leven en ons fysieke bewegen.

Door je lichaam op een bepaalde manier te bewegen kun je jezelf "bevrijden" uit nare situaties. Dit kan volgens de principes van Aikido, zonder agressie, zonder geweld maar met mededogen en compassie. Doen in plaats van alleen praten levert je de ervaring en het inzicht op wat zich weer terug vertaald naar jouw dagelijks leven.

De oefeningen zijn voor iedereen uit te voeren.

De workshop kan je helpen met

•het aangaan van fysieke dilemma's en/of je angsten,

•het hervinden van de "vrijheid" zonder gebruikmaking van geweld of kracht,

•het bewustworden van de mogelijkhedens en blokkades in jezelf.

Informatie: klik op----E-MAIL of bel : 06-51117573.